dimecres, de juny 25, 2008

PARAULES ALS MEUS ALUMNES



Llardecans, 24 de juny del 2008
Hola, nois i noies!

M’heu demostrat en moltes ocasions que val la pena recordar-vos. Per això, avui, sense presses, sense exàmens per corregir, sense haver de demanar silenci, sense deures per haver d’encarregar, i abans que la calor us faci submergir en l’oblit temporal les experiències viscudes aquest curs, puc i vull fer sortir del meu cor uns mots per a vosaltres.
No perdeu la frescor que atorga la jovenesa. Sigueu alegres, canteu, rieu, balleu si us ve de gust. Divertiu-vos sense molestar els altres. No menystingueu el treball. Sigueu valents, tolerants, comprensius. Això us donarà pau i us aportarà amics. . I tot aquest esforç no serà inútil. Mica a mica, sense adonar-vos-en, veureu que us heu fet grans, que sou vosaltres qui heu de donar consells i resoldre molts més problemes que abans. Llavors, buscareu dins vostre i hi trobareu un coixí farcit de valors que no us deixarà trontollar. I quina satisfacció més gran serà comprendre que heu estat vosaltres els principals artífex d’aquest aixopluc emocional!

BONES VACANCES!
Dolors Montagut.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Dolors!

Al correu que em vas enviar, per cert em va agradar molt, em vas comentar que havies escrit un text al bloc i vaig pensar en entrar-hi i mirar-ho. Doncs tens tota la raó... La joventut és una etapa molt dura, però que amb esforç es pot superar fàcilment, també hem d'adonar-nos que tot això ho aconseguim amb la gent que dia rere dia ens està ajudant amb tots els problemes que s'han creuat al nostre camí, amb els consells que ens han donat per a fer millor les coses, amb els moments que tot i estar malament ens han sabut entendre,... I dir-te que una d'aquestes persones has estat tu, Dolors!

Moltes gràcies per aquest curs tant especial.

Espero veure't aviat.

Bones vacances!

Et va agradar el ballet?

Marina.

Dolors M. ha dit...

Hola, Marina!

Moltes gràcies per les teues paraules. Els profes també necessitem aquests ànims positius que ens transferiu els alumnes. Són com unes vitamines que ens engresquen a continuar la nostra tasca.
La veritat és que entre vosaltres he trobat gent molt especial, com tu.

Crec que hi ha bones perspectives per al proper curs.

Fins aviat.

Dolors M. ha dit...

Més coses...

M'he precipitat en enviar el comentari i m'he quedat a mitges.

El ballet em va encantar que és molt més que agradar. Penso que té molt mèrit tot l'esforç que feu però els resultats us han d'omplir de satisfacció.

Perdona per no haver publicat el teu comentari abans. Vaig estar enfeinada i no havia entrat al bloc fins avui.

Una abraçada i Bones vacances!