dilluns, de maig 22, 2006

Què et sembla treballar en grups cooperatius?

Treballar en grups cooperatius potser t'ajuda a ser més comprensiu amb els que tenen dificultats. Potser et fa avançar més en el teu aprenentatge. Potser...

Explica'ns-ho.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Dolors
M'agrada molt treballar en grups a classe perquè té molts avantatges
i es més divertit, trobo que has tingut una idea molt bona encara que avegades tingui incombeniens i no avancesim gaire.
Adéu Dolors!

Anònim ha dit...

Hola Dolors:

A mi em sembla molt bé que treballessim en grups, perque aixi tens mes opinions a l'hora de fer els ejercicis, si no saps alguna cosa la preguntes i molts abantatges més.

Adeu Dolors.

Anònim ha dit...

Hola dolors!!!!!
A mi m'agrada molt treballar en grups cooperatius es millor perque tens mes possibilitats de fer be els exercisis, i més idees per fer una cosa, etc. Peró em sembla que els grups em sembla que haurien de ser mixtes perque si nois van amb nois i noies amb noies coneixem mes a les noies que als nois.
Bueno dolors, adeu!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Dolors! Soc l'Elisabet, jo vull que sàpiguis la meva opinió: es que a mi m'agrada molt treballa am grups cooperatius, crec que es millor perque si no sas algo et poden ajudar, et poden expliacr coses...i a part també ens relacionem molt més amb els companys/es. I un aventatge que tu ens has donat es que ens deixes triar la gent que volem ser a cada grup i així fas que casadcú es senti més a gust i així poder treballa millor.

Dolors M. ha dit...

Hola, Elena, Marta, Irina i Elisabet.

M'alegra que les noves maneres de treballar us semblin encertades. Si tots hi posem de la nostra part segur que es notarà en el clima de classe i els resultats acadèmics. En definitiva, aprendrem a tenir més recursos per a avançar en el propi aprenentatge i també de cara al futur, en el món laboral i familiar, ja que llavors us caldrà treballar de manera cooperativa. Per exemple, a casa ens distribuïm les feines i no cal que ningú ens les mani. Si un no és responsable, la família no funciona igual de bé.

Anònim ha dit...

hola Me llamo oriol Ranis Franquet
i te queria decir que me gusta mucho trabajar en grupo.